fredag 19 augusti 2011

Politics politrics

Hej Gudrun

Jag gillar dig, jag röstade på dig. Nu tycker jag iofs att politrics är satans gärning så det är väl ingen enorm komplimang, men jag hoppades ändå lite på FI!
Nu hoppar du på V för att de inte är tillräckligt feministiska och du ratar klassanalysen. Världen brinner, Sverige plågas av farsoten Alliansen och du måste basha V.
Varför?
Jo för att knycka röster från V och V svarar med samma mynt.
Våra så kallat demokratiska folkvalda smyger runt som rävar i hönshusen och den som tagit flest höns vinner. Och hönsen det är vi som röstar på er år efter år.

onsdag 17 augusti 2011

Men herregud männsika!

En bild på Saskia

Efter de senaste dagarnas städnoja har jag ägnat denna dagen åt den ädla konsten att göra ingenting. Det är toppen! Igår var jag så rastlös att jag var tvungen att hetscykla i 40 minuter. Kände mig som Viggen/Pungen. Väldigt surreal.

Annars ägnar jag mig åt att inte göra av med pengar. Ni vet, den där sysslan som börjar sekunden efter att räkningarna är betalda. Det är inte min grej asså. Undrar när jag ska bli så stor att jag har ett sparkonto som det faktiskt är något på? Funderar på att börja plugga. Funderar på att flytta. Herregud vad mycket idéer man får av att vara sysslolös.

måndag 15 augusti 2011

Ordning i butiken

Hallå!

En månads tystnad, jag har varit i radioskugga. Närå. Jag har bara varit överansträngd. Vilket egentligen är precis lika absurt. En gång i tiden var jag världens mest stolta arbetsvägrare nu jobbar jag mig sjuk. Vet inte vad som hände. Kanske kom stora stygga Arbetslinjen och tog mig? En sjukskrivning och en rannsakan senare tänker jag att det ska jobbas betydligt jävla mycket mindre framgent. Det ska däremot umgås, läsas och sovas jämrans mycket mer. Fast inte mer än nu, nu söver jag 12 timmar om dygnet. Nemas änna. Jag tror det rätar upp sig till blygsamma 10 så småningom.

I dag var jag på Ryffs Livs (bra namn eller hur?) och hämtade ut en baddräkt. Oh the irony, tänker ni det har ju varit höst sedan juli. Men jag tänker restresa, tänker Grekland. Souvlaki, Tzatziki, Bazooka det blir grejer det.
På vägen hem köpte jag ett ben till Saskia. Det är enda gången hon är helt diciplinerad o fokuserad, bär benet hela vägen hem som hon aldrig gjorde annat men hämtar hon mina tofflor och tidningen? Icke!

I helgen var det 10-årskalas på Glassfabriken. Jag och Malte hade en berättarstund om the early years. Väldigt fint och mysigt, en massa grejer jag glömt som poppade upp. Det får ju bli en bok allra minst. Kanske om alla 10 åren då och inte bara första tiden. 10 år, ändå mäktigt. Chockerande fakta: När vi skrev kontrakt för lokalen mars 2001 var månadshyran 6.500 idag är den 23.000. That's marknadsekonomi for you. Helt sjukt.

Jag har även fyllit år. 26+ fyllde jag, tackar som frågar. Önskade mig hemmabrända skivor. Genidrag, skitkul att få någon annas musik ba sådär. Utom med DöNilsson som gav mig Ultima Thules tidiga. Citat: "Det var väl en riktig överaskning?" Jo tack. Är det någon som behöver sorgligt dålig patriotrock anno tidigt 90-tal bara hör av er.

Nu ska jag kolla Game of thrones.

Hejs