måndag 15 augusti 2011

Ordning i butiken

Hallå!

En månads tystnad, jag har varit i radioskugga. Närå. Jag har bara varit överansträngd. Vilket egentligen är precis lika absurt. En gång i tiden var jag världens mest stolta arbetsvägrare nu jobbar jag mig sjuk. Vet inte vad som hände. Kanske kom stora stygga Arbetslinjen och tog mig? En sjukskrivning och en rannsakan senare tänker jag att det ska jobbas betydligt jävla mycket mindre framgent. Det ska däremot umgås, läsas och sovas jämrans mycket mer. Fast inte mer än nu, nu söver jag 12 timmar om dygnet. Nemas änna. Jag tror det rätar upp sig till blygsamma 10 så småningom.

I dag var jag på Ryffs Livs (bra namn eller hur?) och hämtade ut en baddräkt. Oh the irony, tänker ni det har ju varit höst sedan juli. Men jag tänker restresa, tänker Grekland. Souvlaki, Tzatziki, Bazooka det blir grejer det.
På vägen hem köpte jag ett ben till Saskia. Det är enda gången hon är helt diciplinerad o fokuserad, bär benet hela vägen hem som hon aldrig gjorde annat men hämtar hon mina tofflor och tidningen? Icke!

I helgen var det 10-årskalas på Glassfabriken. Jag och Malte hade en berättarstund om the early years. Väldigt fint och mysigt, en massa grejer jag glömt som poppade upp. Det får ju bli en bok allra minst. Kanske om alla 10 åren då och inte bara första tiden. 10 år, ändå mäktigt. Chockerande fakta: När vi skrev kontrakt för lokalen mars 2001 var månadshyran 6.500 idag är den 23.000. That's marknadsekonomi for you. Helt sjukt.

Jag har även fyllit år. 26+ fyllde jag, tackar som frågar. Önskade mig hemmabrända skivor. Genidrag, skitkul att få någon annas musik ba sådär. Utom med DöNilsson som gav mig Ultima Thules tidiga. Citat: "Det var väl en riktig överaskning?" Jo tack. Är det någon som behöver sorgligt dålig patriotrock anno tidigt 90-tal bara hör av er.

Nu ska jag kolla Game of thrones.

Hejs

2 kommentarer:

  1. Jag byter skivan mot en öl på LeLe´s när du vill. /Lange

    SvaraRadera
  2. Dom spelar den säkert gärna i bakgrunden när vi inmundigar våra apbilliga 7,2:or.

    SvaraRadera