fredag 14 oktober 2011

En lugn fredag

Egentligen är det bra trist att tjöta om min ohälsa och knöckliga ekonomi fast det är liksom det som reglerar stora delar av mitt liv. Anyhoo: jag tycker mig må bättre och bättre.

Så här långt på fredagen har jag tvättat, handlat och lagat lunch, diskat och druckit kaffe. Detta är ett perfekt tempo på en dag. Saker att göra men ändå lugn och ro. Nu lyssnar jag på Jens Lekman och smälter mitt wienerbröd som jag smoxade till kaffet.
Mitt nya projekt att inte sova hela tiden funkar ganska bra. Nu sover jag på dagen kanske två av veckans sju dagar. Det får ju ändå ses som en avsevärd förbättring.

Försäkringskassan godkände sommarens sjukskrivning, den nuvarande hänger i luften men nu kan jag i alla fall betala hyran nästa månadsskifte och det känns skönt. Annars är det ett enda kaos av papper och blanketter och intyg. Jag tror jag har fått rätt på det men jag är inte alls säker.
Det här med intyg förresten, hur kommer det sig att mitt läkarintyg har blivit ett sånt allmänt värdepapper. Intyget på min sjukdomsstatus har nu valsats hos AF, FK och min förra arbetsgivare. Är det inte lite konstigt på något sätt? Borde det inte räcka att läkaren intygar att jag är sjuk? Måste alla byråkrater ta del av min ohälsa? Nä alltså det känns inte riktigt okej.

I tisdags hade jag tid hos sjukgymnasten men det blev inställt för de hade slut på tejp (Jag tejpar foten) hahaha, så himla sjukt! Håll tummarna nu alla för att de får ny tejp och att FK hostar upp.

2 kommentarer:

  1. Annars tycker jag du ska ta med dig egen tejp nästa gång. Typ den här: http://slojdmagasinet.nya-ebutik.se/verktyg/spetstejp

    SvaraRadera