onsdag 16 juni 2010

Ökad liggafaktor 200%

Men förstå så extra snygg jag blivit på foten. Jag fick en finfin utfyllnad av Vilda, nej ifyllnad heter det nog. Hon har alltså fyllt i den gamla tatueringen som var lite suddig och lessen.
Lite som tjyven Gustav i Loranga Mazarin och Dartanjang. Han som är fullmålad med skepp och nakna tanter men dom bleknar efter varje bad.

Denna är dock absolut vattensäker, jag vet för jag tvättar mig regelbundet. Och smörjer. Smörja är A och O när det kommer till tatueringar annars blir man torr i skinnet och får ful tatuering och då har man haft grisont i onödan.

Jag hade som partytrix i lördags att folk skulle smörja in min fot. Hela festen fick göra det faktiskt, jag tror dom tyckte det var sådär men smord blev jag. Är inte helt hundra på hur jättebra det är att utsätta sig för lortiga festdeltagarhänder på det där viset, men jag är beredd att gå ganska långt för uppmärksamhet.

Jag räknar med att få ligga exakt 200% mer nu när jag är såhär vansinnigt snygg. Det och att folk ska tycka att jag är tuff. Eftersom jag är lärarbarn och brillmongo är det där med tuff extra viktigt. Mycket att kompensera för och allt det där ni vet.

3 kommentarer:

 1. Haha, du är fanimej helt fantastiskt rolig Agnes. Helt utan ironi, alltså. Men jag måste ju av principskäl sätta mej på tvären lite, angånde festsmörjet.

  SvaraRadera
 2. Krille Krook16 juni 2010 14:04

  Men Gud så himla trevligt och vackert

  SvaraRadera
 3. Nä såhär i efterhand inser jag också att det var korskontaminering som hette duga men jag är inte inflammerad så jag klarade mig nog med blotta förskräckelsen:)

  SvaraRadera